У якості секретного компонента у цьому рецепті виступає манка. Так, цей пиріг можна приготувати і на одному борошні, але саме манка надає йому пухкості та соковитості.
Раніше ми розповідали, як приготувати медовий пиріг.
Вишня (можна взяти будь-які ягоди) – 150-200 г;
Стільниця - це ключовий елемент будь-якої кухні, який не тільки надає їй стиль, а й…
З пониженням температури чимало помешкань страждають від появи плісняви на стінах і стелях. Це не…
Щоб цибуля добре прижилася і навесні пішла у зростання, грядки потрібно добре підготувати. Досвідчені овочівники…
29 вересня очікуються сильні зливи на заході країни. Пройдуть дощі, у Карпатах, на Прикарпатті та…
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?
Ця дрібна риба досягає всього 22 см завдовжки і важить до 65 г. Її калорійність…