Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 10 по 16 червня

Гороскоп на тиждень з 10 по 16 червня

Этот материал также доступен на русском языке
Напружений період для представників усіх знаків зодіаку. Занадто багато факторів одночасно впливатимуть на життєдіяльність людей і, порівняно з попередніми двома тижнями, багато хто почуватиметься у стані стиснутої пружини.

Починається тиждень із напруженого аспекту між двома войовничими планетами – Марсом та ретро-Плутоном 11 червня, але відчуватиметься за день до та після. Боротьба за владу та ресурси, заздрість та спрагу помсти можуть стати дуже інтенсивними цими днями. Слід виявляти обережність у людних місцях, на дорогах, оскільки агресивна та атмосфера, що тисне, сприяє підвищенню кількості травм і ДТП. Виникає безліч перешкод, які поодинці подолати практично нереально.

Також у першій половині тижня Меркурій у напруженості із Сатурном несприятливо впливає на сферу інтелектуальної діяльності. Помилки, конфлікти, поламки техніки та засобів зв’язку створять додаткові складності. Зустрічі з партнерами, обговорення важливих питань, товарно-грошові операції краще запланувати на четвер, п’ятницю чи суботу.

Увечері 12 червня енергетичне тло трохи покращиться, адже цього дня, об 11:08 (gmt+3) світла кармічна точка – Білий Місяць увійде на знак Близнята на 7 місяців. Транзит найсприятливішим чином позначиться на взаєминах і вирішенні поточних завдань.

14 червня Сонце у поєднанні з Меркурієм – під впливом цього аспекту люди стають активнішими, виходять зі стресових ситуацій, прагнуть заявити про себе та донести до інших свою точку зору. Творча енергія б’є ключем, з’являються нові ідеї, робота, знайомства. День підходить для початку подорожей, походу до офіційних інстанцій, купівлі техніки або автомобіля.

Гороскоп на тиждень з 10 по 16 червня

Овен

Вам доведеться розбиратися з невідкладними справами та невирішеними проблемами. Все встигнути вдасться лише в тому випадку, якщо візьметеся за справу з позитивним настроєм та впевненістю.

Телець

Приділіть увагу здоров’ю. Якщо ви будете бадьорі та активні, вдасться все задумане. Не треба нервувати і дратуватися через дрібниці.

Близнюки

У цей період ви будете сповнені енергії та готові на будь-які подвиги. Однак будьте обережні: надмірна активність може зашкодити здоров’ю.

Рак

Є ризик зазнати несподіваних нападів з усіх боків. Хтось із родичів захоче внести у ваше життя кардинальні зміни. Високою є ймовірність хибних рішень.

Лев

Цього тижня зірки радять зайнятися справами, пов’язаними з оформленням паперів. Також варто зайнятися своїм здоров’ям, можливо, відвідати лікаря.

Діва

Можливими є неприємні ситуації у перші дні тижня. Проте після можете чекати хороших новин. Вони прийдуть звідти, звідки ви не очікували. Відбудеться низка позитивних подій.

Терези

Будьте активними, щоб не піддатися негативним емоціям. Рекомендується проводити час наодинці, щоб перезарядитися і відновитися. Наприкінці тижня не давайте нікому обіцянок.

Скорпіон

Цього тижня підтвердяться ваші припущення або передчуття. Не забувайте про справи, які слід завершити, перш ніж почати щось нове.

Стрілець

У ці дні бажано дати спокій старим проблемам і сконцентруватися на нагальних справах. Проявивши зібраність і терпіння, ви зможете досягти бажаного. Субота вдала для подорожей.

Козеріг

Зірки радять відкинути будь-які сумніви. Природна впертість допоможе будь-які проблеми вирішувати без сторонньої допомоги. Кінець тижня порадує зустріччю зі старими друзями.

Водолій

Тиждень може бути трохи хвилюючим, але не можна забувати про здоров’я. Підтримуйте організм всупереч будь-якому стресу. Не відмовляйтеся від підтримки родичів.

Риби

Не варто вірити всьому, що говорять, інакше можуть виникнути проблеми на порожньому місці. Приємні зміни вже на порозі вашої оселі, але події можуть розвиватися не так, як планувалося.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні