Субота, 27 Липня, 2024
ГоловнаНовиниЦі кольори одягу роблять стрункішим за всіх жінок: виглядатимете просто неперевершено

Ці кольори одягу роблять стрункішим за всіх жінок: виглядатимете просто неперевершено

Этот материал также доступен на русском языке
Чорний колір робить фігуру стрункішою. Але це не означає, що тільки чорний колір приховає зайві кілограми. Влітку особливо хочеться одягати щось світле, яскраве та невагоме. Ми розкажемо, якого кольору одяг обирати, аби виглядати стильною, привабливою та більш стрункою.

Які групи кольорів виділяють стилісти

Стилісти виділяють чотири групи кольорів одягу: базові, холодні, теплі та нейтральні.

Раніше ми розповідали, як правильно вибрати штани за типом фігури.

До базових відносять ті, що притаманні класиці та мінімалізму: чорний, білий і сірий. Якщо з чорним і сірим власницям пишних форм можна сміливо дружити, то з білим варто бути обережними. Адже класичне поєднання білого верху та чорного низу візуально «розрізає» фігуру і робить більш об’ємною.

Холодними вважають синій, фіолетовий, зелений, бірюзовий кольори та їхні відтінки. Вони ідеальні для пишних форм, адже добре приховують зайві сантиметри.

Теплі кольори – червоний, жовтий, помаранчевий, рожевий. Вибирайте їх, якщо ваш розмір одягу не вищий за 48. Зазвичай такі відтінки не тільки не приховують, а й додають зайві кілограми. Однак, у поєднанні з темними або холодними кольорами можуть додавати яскравих нот загальному образу.

Нейтральні кольори називають універсальними. Для літнього гардеробу чудовим вибором стануть речі бежевого, пісочного та кремового кольору. Такі відтінки досить світлі, але водночас елегантні та стримані.

Стилісти відзначають, колір – важливий, але не вирішує все. Вдалий фасон одягу має не менше значення. А невдалим принтом можна зіпсувати ідеальний крій та відтінок.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні