Неділя, 7 Липня, 2024
ГоловнаДачаКабачки втомитеся збирати: вчасно внесіть це підживлення

Кабачки втомитеся збирати: вчасно внесіть це підживлення

Этот материал также доступен на русском языке
Урожай залежить від багатьох факторів. Один із важливих — правильне підживлення. Озбройтеся цими простими рецептами — і отримайте чудовий результат!

Від вчасного підживлення багато в чому залежить якість урожаю. Хочете отримати великі та смачні кабачки? Скористайтеся простими рецептами підживлення, які значно підвищать урожайність овочів.

Раніше ми розповідали, чим підгодувати моркву.

Перше підживлення кабачків потрібно проводити за тиждень до появи перших сходів — встигніть!

Чим підгодовувати кабачки

Для підживлення кабачків найкраще використовувати органічні або мінеральні компоненти, які швидко та ефективно наситять ґрунт корисними речовинами. Їх можна придбати у спеціалізованих магазинах та вносити чітко дотримуючись інструкцій.

Народні рецепти підгодівлі для кабачків

Також можна приготувати якісне підживлення самостійно. Пропонуємо чотири найефективніші:

  1. Йод. Розчиніть 40 крапель йоду у 10 літрах води. Отримане добриво внесіть під корінь. Повторити таке підживлення можна в період цвітіння.
  2. Дріжджі. До 0,5 літрів води додайте 100 г дріжджів і залиште розчин на добу. Після цього отриману суміш розведіть у відрі води та поливайте рослину під корінь.
  3. Цукровий сироп. Візьміть 0,5 кілограмів цукру та розчиніть його в 1 літрі води. У розчин додайте олію конюшини або гречки. Готовим розчином можна обприскувати рослини. Запах від цього підживлення приверне бджіл і покращить запилення.
  4. Цибулеве лушпиння. Відваріть лушпиння цибулі. Отриману рідину процідіть і розбавте водою. Цей настій використовуйте для позакореневого підживлення.

Вас також можуть зацікавити новини:

Пенсію на банківську картку просто так не зарахують: Пенсійний фонд назвав вимоги  

Пенсіонерам почали повертати гроші: Пенсійний фонд визнав помилку (відео)

 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні