Вони настільки смачні, що складно втриматися, щоб не з’їсти бодай одну. Але якщо смажене вам не можна, то такі булочки можна запекти в духовці. Але найголовніше в цьому рецепті – це те, що не потрібно готувати дріжджове тісто, чекати, поки воно підійде. Швидкий рецепт для приємного чаювання.
Раніше ми розповідали, як приготувати булочки із секретним інгредієнтом.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…