П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяБуде смачніша за червону рибу: спробуйте приготувати скумбрію саме так – рецепт...

Буде смачніша за червону рибу: спробуйте приготувати скумбрію саме так – рецепт на мільйон

Этот материал также доступен на русском языке
Скумбрія – корисна риба, яку потрібно вводити до раціону якомога частіше. Сьогодні пропонуємо вам швидкий рецепт маринованої скумбрії, який вам сподобається.

Часто, щоб риба добре засолилася і просолилася, слід чекати не менше доби або хоча б 8-10 годин. Але цей рецепт допоможе приготувати малосольну рибку буквально за кілька годин.

Раніше ми розповідали, як смачно та оригінально приготувати скумбрію.

Інгредієнти:

  • 1 свіжа скумбрія;
  • 1 склянка води;
  • 1,5-2 ст. л. солі;
  • 1 цибулина;

 

  • 1 ст. л. оцту;
  • 2 лаврові листи;
  • перець горошком – за смаком;

 

  • 1 ст. л. соєвого соусу.

Приготування:

  1. Дайте рибі час розморозитись, помийте її, видаліть голову та нутрощі, наріжте на шматочки до 3-4 см завширшки.
  2. Закип’ятіть воду і розчиніть у ній сіль, дайте воді охолонути, потім залийте рибу розсолом і приберіть у холодильник на 1 годину.
  3. Після цього розсіл злийте і додайте до риби в банку оцет, соєвий соус, нарізану цибулю. Банку з рибою закрийте кришкою і відправте у холодильник на 1 годину.

Все! Риба готова. Можна подавати з картопелькою і насолоджуватися смаком маринованої скумбрії.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні