Цей інгредієнт – звичайна газована вода. Саме вона покращує смак готової страви.
Раніше ми розповідали, як приготувати котлети з курячих сердець.
Щоб правильно приготувати котлети з газованою водою, потрібно знати пропорції.
Так, на 0,5 кг фаршу необхідно використовувати близько 50 мл води.
Для рецепту беруть звичайну мінеральну воду – не солодку.
Після того, як ви додасте мінералку у фарш, його потрібно добре вимісити та відбити.
Далі фарш перекладають у пакет та відправляють на пару годин у холодильник.
Газована вода відмінно розм’якшує м’ясо, роблячи котлети ніжнішими і соковитими. Бульбашки допомагають проникнути в м’ясо, розбиваючи його структуру і роблячи текстуру котлет м’якшою.
Також газована вода додає неповторний смак котлетам, роблячи їх більш ароматними та соковитими, бо розкриває спеції.
Після того як фарш «відпочив» у холодильнику, до нього потрібно додати подрібнену цибулю, сіль, перець, спеції.
Добре перемішати, сформувати котлети та обсмажити на сковороді.
Таким чином, додавання газованої води у фарш для котлет – це не тільки прийом, що дозволяє зробити страву смачнішою та соковитішою, але й спосіб надати кулінарній творчості нові ароматичні ноти. Спробуйте цей незвичайний рецепт і здивуйте своїх близьких та гостей найсмачнішими котлетами!
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…