Понеділок, 1 Липня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 13 по 19 травня: будуйте нові плани та...

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня: будуйте нові плани та сміливо рухайтеся назустріч змінам

Этот материал также доступен на русском языке
Упродовж тижня енергії планет принесуть чимало вдалих збігів обставин. Будуйте нові плани та сміливо рухайтеся назустріч змінам. Завершується важливий життєвий етап, але замість нього з'являється новий – яскравіший, вільніший і вдалий.Що обіцяють нам зірки та зоречети

Понеділок – продуктивний день, можна вирішити багато питань, розпочати новий етап у професійній діяльності. Саме до цього закликає підприємців та начальників гармонійний аспект Сатурна з Венерою. Настав час зайнятися впорядкуванням своїх майнових та фінансових справ.

Весь тиждень аспект з’єднання Марса з висхідним місячним вузлом, тому тиждень активний, подійний, визначаються напрями дій, розробляються рішення та стратегії здійснення розвитку у багатьох життєвих сферах.

15 травня Меркурій входить на знак Тельця о 20:05 за київським часом. Від цього дня сприятливі переговори з діловими партнерами, колективна робота – її результат виявиться позитивним до кінця місяця. Життя багатьох людей круто зміниться за цей час. Складні стосунки з начальством чи з держструктурами помітно покращаться.

17 травня – несприятливий день. Меркурій у напруженості з ретро-Плутоном, що може дати раптове завершення будь-яких процесів, контрактів, робіт, якими займалися тривалий час. Можуть бути ухвалені рішення про скорочення штату чи чисельність робочих місць.

18 травня є енергетично потужний день. Сонце у поєднанні з Юпітером, Уран у поєднанні з Венерою дасть бажані зміни на професійній ниві всім, хто докладає зусиль у цьому напрямі. Може захотітися чогось більшого, але для підтримки матеріального добробуту зараз важливо знайти альтернативні джерела заробітку. Можливо, прийде на допомогу давнє хобі, яке може давати дохід.

Гороскоп на тиждень з 13 по 19 травня

Овен

Цього тижня деякі обставини можуть скластися не найкращим чином. Але ви все одно досягнете свого.

Телець

Тиждень може принести багатообіцяючі знайомства. Також можуть статися несподіванки, які змінять ваші плани.

Близнюки

Добрий час для того, щоб продовжити справу, яка не вдавалася. Також можливою э зустріч зі старими друзями.

Рак

Початок тижня буде неспокійним. Не робіть помилку, перемикаючись з одного завдання на інше. Вам слід зосередитися на чомусь одному. Відчути себе краще і бадьоріше допоможуть фізичні вправи.

Лев

Ваше емоційне тло стабілізується. Ви будете спокійніше реагувати на багато речей. З’явиться можливість налагодити стосунки з тим, з ким раніше не виходило.

Діва

Вдалий тиждень. Зірки не обіцяють жодних випробувань та перешкод. Можна присвятити час собі та близьким або поспілкуватися зі старими друзями.

Терези

Вам доведеться вирішувати складні заплутані завдання. Будьте впевнені у своїх силах – і ви з усім впораєтесь. Відмінним вийде дозвілля у компанії близьких людей.

Скорпіон

Ви відчуєте потребу у глибоких емоційних переживаннях. Приділіть увагу своєму хобі або займіться справою, яка надихатиме вас.

Стрілець

Вдалий тиждень. Зірки рекомендують вирішувати поточні завдання. Можливими є поїздка, незвичайне дозвілля або зміна обстановки.

Козеріг

Ви досягнете успіху навіть там, де не очікували. Не гайте часу даремно, добре попрацюйте. Але не перестарайтеся, ваше здоров’я не мусить постраждати від перевантажень.

Водолій

Не чекайте, що вас зрозуміють з півслова. Цими днями спілкуватися з людьми буде важче, ніж зазвичай. Постарайтеся приборкати свою дратівливість і тоді ви почуєте щось цінне для вас.

Риби

Швидше за все, доведеться вирішувати якісь старі проблеми. Плани можуть кілька разів змінюватися. Також не діліться секретами і по можливості не пліткуйте. 

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні