Лукумадес або, як їх ще називають турки, локмас являють собою повітряні невеликі кульки з тіста, які обсмажуються, а потім просочуються солодким медовим сиропом. Також їх можна посипати корицею, будь-якими товченими горіхами або кунжутом.
Раніше ми писали, як приготувати неймовірно соковиту рульку до святкового столу.
Десерт їдять за допомогою виделки, але іноді лукумадес подають насадженими на шпажки. Лукумадес зазвичай подають на десерт, але в Греції їх часто подають до сніданку або як перекус.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Заборона виплат пенсій та багато іншого: що саме передбачає пакет допомоги США (відео)
Щомісяця зникає 100 тисяч пенсіонерів – шокуючі цифри Пенсійного фонду (відео)
До редакції звернувся мешканець Львівської області Василь Мелех. Він розповів, що продав будинок, який отримав…
Протягом минулої доби на фронті російсько-української війни відбулося загалом 110 бойових зіткнень.
Вибір спеціаліста з ремонту пральних машин – важливе рішення, від якого залежить справність та довговічність…
Якщо тиск «скаче» - то підвищується, то падає, - ви повинні постійно спостерігатися у лікаря,…
Фруктові салати вперше в історії стали готувати у Стародавньому Римі та Греції.
Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик переміг…