Головне, добре відварити рульку, щоб м’ясо було м’яким.
Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший сальтисон у пляшці.
Інгредієнти:
- 1 свиняча рулька;
- 4-5 зубчиків часнику;
- Перець, сіль, лавровий лист, діжонська гірчиця – до смаку;
- 50 г цибулиння для кольору.
Приготування:
- Рульку добре промийте під проточною водою. Візьміть велику каструлю, на дно викладіть лушпиння цибулі, потім рульку і залийте все водою, важливо, щоб вода покривала рульку. Посоліть.
- Варити 3-5 годин, все залежить від розміру рульки.
- Коли м’ясо буде готове, дістаньте рульку з води і дайте трохи охолонути, але важливо, щоб воно не стало холодним, тоді сформувати рулет буде складно.
- В окремій тарілці змішайте сіль, перець, видавлений часник, гірчицю, лавровий лист.
- М’ясо зі шкіркою відокремте від кістки, намагайтеся не пошкодити цілісність верхнього шару.
- Потому рівномірно нанесіть на м’ясо спеції. І за допомогою харчової плівки заверніть рульку в тугий рулет.
- ВІдпарвте рулет до холодильника на 8 годин. За цей час він стабілізується та стане твердим і триматиме форму при нарізці.