П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНайпростіший рецепт надзвичайно смачного м'ясного рулету – на ринку більше не купуватимете

Найпростіший рецепт надзвичайно смачного м’ясного рулету – на ринку більше не купуватимете

Этот материал также доступен на русском языке
Зі свинячої рульки можна приготувати безліч смачних страв. Її можна відварити в пиві, зробити з неї ковбасу або приготувати смачний рулет.

Головне, добре відварити рульку, щоб м’ясо було м’яким.

Раніше ми розповідали, як приготувати найсмачніший сальтисон у пляшці.

Інгредієнти:

  • 1 свиняча рулька;
  • 4-5 зубчиків часнику;
  • Перець, сіль, лавровий лист, діжонська гірчиця – до смаку;
  • 50 г цибулиння для кольору.

Приготування:

  1. Рульку добре промийте під проточною водою. Візьміть велику каструлю, на дно викладіть лушпиння цибулі, потім рульку і залийте все водою, важливо, щоб вода покривала рульку. Посоліть.
  2. Варити 3-5 годин, все залежить від розміру рульки.
  3. Коли м’ясо буде готове, дістаньте рульку з води і дайте трохи охолонути, але важливо, щоб воно не стало холодним, тоді сформувати рулет буде складно.
  4. В окремій тарілці змішайте сіль, перець, видавлений часник, гірчицю, лавровий лист.
  5. М’ясо зі шкіркою відокремте від кістки, намагайтеся не пошкодити цілісність верхнього шару.
  6. Потому рівномірно нанесіть на м’ясо спеції. І за допомогою харчової плівки заверніть рульку в тугий рулет.
  7. ВІдпарвте рулет до холодильника на 8 годин. За цей час він стабілізується та стане твердим і триматиме форму при нарізці.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні