До речі, це печиво можна приготувати після Великодня, коли варені яйця залишаються. А готується печиво на жовтках, причому не сирих, а варених. Саме жовтки дають цьому десерту ніжну структуру, що наче тане у роті.
Раніше ми розповідали, як приготувати двокольорове квіти печиво.
Для обсипання:
Не забудьте поставити чайник, заварити чай і насолоджуватися найніжнішим і найсмачнішим печивом з дитинства.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…