Замість сардин можна використовувати будь-яку консервовану рибу. Головне, щоб вона була не в томатній підливці, а в олії або власному соку.
Раніше ми писали, навіщо замочувати продукти не у воді, а в молоці.
Салат виходить смачним, соковитим і ситним. Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Зазвичай на приготування салату потрібно витратити достатню кількість часу та фінансів. Але сьогодні пропонуємо вам…
Турбота про дитину — це, мабуть, один із найважливіших обов'язків батьків. Вони повинні опікуватися, навчати,…
Якщо ви бажаєте завжди мати актуальний вигляд, досить обрати одну з цих стрижок. Яким буде…
Більшість сортів та гібридів томату сильно гілкуються і утворюють велику кількість бічних пагонів, які називають…
17 травня очікується погода без опадів в більшості областей України.
Чи будуть геомагнітні хвилювання цього дня?