Замість сардин можна використовувати будь-яку консервовану рибу. Головне, щоб вона була не в томатній підливці, а в олії або власному соку.
Інгредієнти
- сардини консервовані – 1 банка,
- буряк – 2 шт,
- огірки мариновані – 3 шт,
- часник – 3 зубчики,
- яйце куряче – 5 шт,
- майонез – за смаком,
- зелень – за смаком.
Раніше ми писали, навіщо замочувати продукти не у воді, а в молоці.
Приготування
- Подрібнюємо на крупній тертці мариновані огірки та відварений буряк.
- Тремо на дрібній тертці варені курячі яйця.
- Зливаємо рідину з рибної консерви, видаляємо з риби великі кістки та розминаємо її виделкою.
- Викладаємо в миску буряк, огірки, подрібнений часник, столову ложку майонезу і все добре перемішуємо.
- Збираємо салат у посуді, в якому плануємо подавати його до святкового столу.
- Викладаємо спершу буряково-огіркову суміш, далі кладемо шар риби.
- Наносимо сітку з майонезу за допомогою кондитерського мішка, далі шар яєць.
- Прикрашаємо салат нарізаним кропом і відправляємо його в холодильник мінімум на 3-4 години, щоб він добре просочився.
Салат виходить смачним, соковитим і ситним. Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини: