П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниВажлива інформація для побутових споживачів газу щодо передачі показань лічильників: стосується кожного

Важлива інформація для побутових споживачів газу щодо передачі показань лічильників: стосується кожного

Этот материал также доступен на русском языке
Незважаючи на військовий стан, українці мають вчасно платити за комунальні послуги та передавати свідчення лічильників у встановлений термін. Але що робити, якщо було допущено помилку, як її виправити.

Так, показання газового лічильника потрібно передавати з 1 до 5 числа щомісяця. Бувають випадки, коли при передачі показань споживач припускається помилки і передає неправильні показання, наприклад, помилився з цифрою і відправив не ті дані. Таке може статися з кожним.

Раніше ми розповідали, як хочуть змінити квитанції за комунальні послуги.

Українців заспокоїли – все можна виправити. І на це не обов’язково чекати наступного місяця. Споживачам радять сфотографувати актуальні дані лічильника та надіслати прикріпленим файлом на електронну адресу вашого оператора газорозподільних мереж.

Але є один важливий момент, який варто врахувати, – це дата оновлених показників лічильника. Якщо на вашому телефоні вона виставляється автоматично на фото, жодних проблем немає. Якщо її немає, то актуальну дату доведеться підтвердити іншим способом.

Для цього поруч із лічильником сфотографуйте чек із магазину, свіжий номер газети або інший носій із відображенням поточної дати.

У листі слід зазначити «Для коригування показань». Також у листі не забудьте вказати номер особового рахунку, адресу квартири та ім’я власника.

Нагадуємо, що передавати поточні показання газового лічильника потрібно щомісяця з 1 по 5 число.

Джерело: ГазПравда

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні