Найшвидше тісто для пиріжків із секретом: виходять смачні та повітряні, як хмаринка

Этот материал также доступен на русском языке

пирожки
Якщо ви хочете приготувати швидкі пиріжки без вистоювання, цей рецепт вам точно сподобається. Такі пиріжки виходять м'якими, повітряними та смачними. Начинку можна брати будь-яку.

Раніше ми розповідали, як приготувати заварне тісто для пиріжків.

Інгредієнти:

  • кефір – 400 мл;
  • сметана – 3 ст. л.;
  • цукор – 1 ст. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • сода – 1 ч. л.;
  • рослинна олія – 2 ст. л.;
  • борошно – 750 г.

Начинка – на ваш смак.

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску і просійте борошно, але не все, а приблизно 450-500 г.
  2. Зробіть поглиблення та влийте кефір у серединку, всипте цукор та сіль, додайте сметану.
  3. Злегка перемішайте, щоб сметана з’єдналася з кефіром, борошно не чіпаємо.
  4. Додайте соду і знову розмішайте. Коли з’являється пінка, можна додавати олію, саме вона допомагає пиріжкам при смаженні не вбирати багато олії.
  5. Замісити тісто. Воно має вийти еластичним та м’яким, але не липнути до рук.
  6. Розріжте тісто на частини, сформуйте ковбаску, наріжте на порційні шматочки, розкотіть їх у коржики. Викладіть начинку по центру і зліпіть таким чином кожен пиріжок.
  7. Обсмажте пиріжки на попередньо розігрітій сковороді з олією із двох боків до повної готовності.
Facebook
X (Twiiter)
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
купити ноутбук Львів, ціни в Україні

Перейти на українську версію сайту?