Для цього пирога не потрібно замішувати тісто, розкочувати його, він готується на основі лаваша та фаршу.
Раніше ми розповідали, як приготувати рецепти лаваш в домашніх умовах.
лаваш – 2 листочки;
фарш (свино-яловичий) – 750 г;
цибуля – 3 шт.;
сіль та спеції – за смаком.
Для заливки:
яйце – 3 шт.;
сметана (будь-якої жирності) – 200 г;
сир (твердий або моцарелла) – 200 г;
сіль та спеції – за смаком.
Смачного!
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…