Французький десерт із заварного крему під хрусткою золотистою скоринкою подають у керамічному посуді, а готують на основі молока або вершків, рому та навіть лаванди, з додаванням шоколаду, кориці, ванілі, роблять солоний варіант і навіть подають із лікером. Ми пропонуємо вам класичний варіант крем-брюле, розрахований на дві порції.
Раніше ми писали, як приготувати ароматне та розсипчасте лимонне печиво, яке назавжди підкорить серця любителів солодкого.
Смачного!
Вас також можуть зацікавити новини:
Пенсійний вік в Україні 54 роки? Коли українці зможуть вийти на пенсію (відео)
Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)
Яйця вважаються корисним продуктом, але є обмеження, які слід знати кожному. Інакше – без візиту…
Погода в неділю 19 травня буде не такою вже спекотною. У деяких регіонах пройдуть дощі…
У вихідні не очікується зниження сонячної активності. Імовірність магнітних бур може зрости до 25%.
Домашнє фарбування, зроблене якісно й акуратно, не поступиться зробленому в салоні. Однак у домашніх умовах…
Кожна господиня стикається з проблемою під час миття вікон - на склі залишаються розводи. Однак…
Оформити літню людину в будинок для літніх людей не так уже й складно. У цьому…