Хрустке тісто і багато соковитої та смачної начинки. Саме так можна сказати про пиріжки з лаваша та капусти. Записуйте рецепт, а краще – одразу ж готуйте!
Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне тісто для смажених пиріжків.
Інгредієнти:
- Лаваш – 2 шт.;
- Капуста білокачанна – 800 г;
- Цибуля – 2 шт.;
- Морква – 1 шт.;
- Вершкове масло – 30 г;
- Яйце – 2 шт.;
- Сметана – 2-3 столові ложки;
- Рослинна олія, сіль та перець – за смаком.
Приготування:
- Наріжте капусту та цибулю, на тертці натріть моркву. Розігрійте на сковороді вершкове масло і обсмажте цибулю з морквою до золотистого кольору, додайте капусту, посоліть її і тушкуйте до готовності.
- В окремій ємності змішайте яйця, сметану, перець із сіллю. Перемішайте до однорідності.
- Лаваш наріжте на квадратики.
- Начинку викладіть на один край і загорніть у вигляді рулетиків, обов’язково із закритими боками.
- Викладіть наші пиріжки на змащене маслом деко. А зверху намажте яєчно-сметанною сумішшю.
- Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.
Все, ліниві пиріжки з капустою готові!