П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяЦі пиріжки розлетяться ще гарячими – не встигатимете готувати: рецепт просто на...

Ці пиріжки розлетяться ще гарячими – не встигатимете готувати: рецепт просто на мільйон

Этот материал также доступен на русском языке
Пиріжки люблять багато, але возитися з тестом, подобається не всім. Сьогодні пропонуємо до вашої уваги рецепт, який точно пропишеться на вашій кухні.

Хрустке тісто і багато соковитої та смачної начинки. Саме так можна сказати про пиріжки з лаваша та капусти. Записуйте рецепт, а краще – одразу ж готуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати ідеальне тісто для смажених пиріжків.

Інгредієнти:

  • Лаваш – 2 шт.;
  • Капуста білокачанна – 800 г;
  • Цибуля – 2 шт.;
  • Морква – 1 шт.;
  • Вершкове масло – 30 г;
  • Яйце – 2 шт.;
  • Сметана – 2-3 столові ложки;
  • Рослинна олія, сіль та перець – за смаком.

Приготування:

  1. Наріжте капусту та цибулю, на тертці натріть моркву. Розігрійте на сковороді вершкове масло і обсмажте цибулю з морквою до золотистого кольору, додайте капусту, посоліть її і тушкуйте до готовності.
  2. В окремій ємності змішайте яйця, сметану, перець із сіллю. Перемішайте до однорідності.
  3. Лаваш наріжте на квадратики.
  4. Начинку викладіть на один край і загорніть у вигляді рулетиків, обов’язково із закритими боками.
  5. Викладіть наші пиріжки на змащене маслом деко. А зверху намажте яєчно-сметанною сумішшю.
  6. Запікайте у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин.

Все, ліниві пиріжки з капустою готові!

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні