Неділя, 5 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЗ 1 по 25 квітня Україна вступила в небезпечний період: до чого...

З 1 по 25 квітня Україна вступила в небезпечний період: до чого потрібно готуватися

Этот материал также доступен на русском языке
У період ретроградного Меркурія здається, що планета рухається назад щодо позиції інших небесних тіл через взаємне розташування Меркурія, Землі та Сонця. На думку астрологів, така ситуація впливає на розвиток комунікацій і технології, мислення і сприйняття людей.

Нинішнього року період ретроградного Меркурія вперше настане 1-25 квітня. На думку езотеричних фахівців, для цього періоду характерні затримки, непорозуміння, нерозуміння, а також перегляд різних життєвих аспектів. Вважається, що цей період сприятливий для глибокого самоаналізу і пошуку слабких місць у власних планах і діях.

За рекомендаціями астрологів, у такі періоди краще відкласти підписання важливих документів, тривалі подорожі, старт нових проєктів і придбання дорогої техніки. При цьому важливо згадати про минулі досягнення, зайнятися виправленням помилок і підготуватися до подальших подій.

У цей час важко продуктивно спілкуватися, укладати виважені угоди та розв’язувати задачі у сферах, пов’язаних із комунікаціями, технологіями та мисленням. Цей період характерний непорозуміннями, перешкодами та затримками в справах і починаннях. Спостерігається збій у комунікаціях, непередбачувані поломки різної техніки та інші складнощі.

Вас також можуть зацікавити новини:

Перерахунок пенсій з 1 квітня: чому працюючі пенсіонери не отримають підвищення виплат (відео)

Нова допомога держави: що можуть отримати переселенці та ті, хто повернувся з-за кордону (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні