Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТаких соковитих котлет ви просто не їли: господині назвали інгредієнт, який потрібно...

Таких соковитих котлет ви просто не їли: господині назвали інгредієнт, який потрібно додати до фаршу

Этот материал также доступен на русском языке
Котлети готують все без винятку, але похвалитися не просто смачними, апетитними, але і дуже соковитими, м'якими котлетами можуть далеко не всі. Досвідчені господарки розкрили головний секрет.

І мова про один інгредієнт, досить несподіваний для багатьох. Так, досвідчені господині додають у фарш для котлет крохмаль.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачні  котлети з курячого філе.

Крохмаль – це речовина, яка надає котлетам соковитості, ніжності та гарної форми.

Основна причина, через яку крохмаль додається у фарш, полягає в його здатності абсорбувати вологу. Коли м’ясний фарш поєднується з крохмалем, він утримує більше рідини, що робить котлети набагато соковитіше і ніжніше.

Крохмаль також допомагає утримувати форму котлетам під час смаження, запобігаючи їх деформації або розпаду. Завдяки додаванню крохмалю котлети набувають більш привабливого зовнішнього вигляду і міцної текстури.

Також варто відзначити, що крохмаль має зв’язувальні властивості, що сприяє кращому зчепленню інгредієнтів у фарші, роблячи котлети одноріднішими.

У результаті, додавання крохмалю у фарш для котлет не тільки надає їм кращого смаку, але й робить страву більш привабливою та апетитною.

Зазвичай господині радять додавати 2 столові ложки крохмалю на 1 кг фаршу.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні