П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяУ магазині таких не знайдете: найсмачніші рогалики із розсипчастого тіста з ніжною...

У магазині таких не знайдете: найсмачніші рогалики із розсипчастого тіста з ніжною начинкою

Этот материал также доступен на русском языке
Ці рогалики можна приготувати і в піст, і просто щодня. Тісто тонке, хрумке, що тане в роті. Але найголовніше – це інгредієнти, вони є на кожній кухні, нічого купувати не потрібно.

Раніше ми розповідали, як приготувати рогалики на кефірі на кефірі.

Інгредієнти:

  • Тепла вода – 100 мл;
  • Цукор – 2 столові ложки;
  • Борошно – 300 г;
  • Рослинна олія – 100 мл;
  • Розпушувач – 1 чайна ложка;
  • Пакетик ванільного цукру;
  • Сіль – щіпка;
  • Варення;
  • Цукрова пудра для присипки.

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску, влийте теплу воду, додайте олію, цукор, ванільний цукор і сіль, перемішайте.
  2. Додайте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.
  3. Тісто розділіть на три рівні шматочки. Кожен із шматочків розкотіть у круглий пласт, поділіть на 8 частин.
  4. Зверху викладіть по 1 чайній ложці варення і закрутіть рогалики.
  5. Застеліть форму для випікання пергаментом і викладіть рогалики.
  6. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
  7. Готові гарячі рогалики посипте пудрою для краси.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні