Раніше ми розповідали, як приготувати рогалики на кефірі на кефірі.
Інгредієнти:
- Тепла вода – 100 мл;
- Цукор – 2 столові ложки;
- Борошно – 300 г;
- Рослинна олія – 100 мл;
- Розпушувач – 1 чайна ложка;
- Пакетик ванільного цукру;
- Сіль – щіпка;
- Варення;
- Цукрова пудра для присипки.
Приготування:
- Візьміть глибоку миску, влийте теплу воду, додайте олію, цукор, ванільний цукор і сіль, перемішайте.
- Додайте борошно з розпушувачем і замісіть тісто.
- Тісто розділіть на три рівні шматочки. Кожен із шматочків розкотіть у круглий пласт, поділіть на 8 частин.
- Зверху викладіть по 1 чайній ложці варення і закрутіть рогалики.
- Застеліть форму для випікання пергаментом і викладіть рогалики.
- Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 20-25 хвилин.
- Готові гарячі рогалики посипте пудрою для краси.