Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаГрошіПереселенцям затримують соціальні виплати за березень: коли перекажуть гроші

Переселенцям затримують соціальні виплати за березень: коли перекажуть гроші

Этот материал также доступен на русском языке
У Міністерстві соціальної політики України розповіли, що виплати за березень затримуються. Коли їх буде перераховано, читайте нижче.

За даними пресслужби Мінсоцполітики, виплати вимушеним переселенцям у березні 2024 року буде здійснено 21 і 28 числа. Частина ВПО отримають державну допомогу наприкінці місяця, оскільки її буде продовжено не автоматично, а тільки після подання заяви.

У відомстві повідомили, що органи соцзахисту отримали 91,4 тисячі заяв. На поточний момент опрацьовано лише 66% заяв, уже опрацьовано.

Раніше ми писали, що деяким категоріям переселенців продовжать допомогу ще на 6 місяців.

“Тому нарахування коштів для ВПО, які мають право на продовження виплат після подачі заяви, відбудеться 21 і 28 березня. Якщо ви подали заяву на продовження виплати, то кошти будуть зараховані до кінця місяця”, – пояснила пресслужба міністерства і нагадала, що ВПО, які ще не встигли подати заяви про перепризначення виплат, можуть це зробити до 30 квітня.

“Це означає, що подавши заяву навіть у квітні, людина отримає гроші за березень і квітень включно. Якщо заяву буде подано з 1 травня, то допомога призначатиметься з місяця звернення”, – підкреслюють у міністерстві.

15 березня, гроші за поточний місяць отримала та частина ВПО, якій автоматично продовжено виплати на пів року. 

Право на захмарні пенсії: чому судді отримують 50 мінімальних виплат (відео)

Кому з простих пенсіонерів пощастило – як середня зарплата вплине на деякі виплати (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні