Для приготування такого рулету потрібен один інгредієнт та спеції. Обов’язково запишіть цей рецепт, він вам знадобиться.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашній сальтисон.
Інгредієнти:
- 5 курячих стегон
- сіль, чорний перець – до смаку
- 0,5 чайної ложки сушеного часнику
- 1,5 столової ложки дижонської гірчиці
Приготування:
- Помийте курячі стегна, відокремте спочатку шкуру, потім м’ясо від кістки.
- Філе поперчіть, посоліть, додайте гірчицю та часник.
- Візьміть рукав для запікання. Першим шаром викладіть шкірку, зверху на неї філе з стегенця. За допомогою рукава для запікання заверніть у рулет і зав’яжіть краї.
- Відправте у форму для запікання і обов’язково зверху накрийте фольгою, щоб рулет не підгорів.
- Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці 1 годину 20 хвилин.
- Не поспішайте діставати рулет з рукава, нехай охолоне і схопиться.
- Щоб рулет добре тримав форму, після випікання його можна додатково туго замотати у фольгу та відправити у холодильник.