Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 18 по 24 березня

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Цього тижня на нас чекає важлива астрологічна подія – Весняне Рівнодення 20 березня, яка звільняє від впливу гнітючих обставин, символізує пробудження життєвої енергії, а тому до багатьох людей повертаються колишня впевненість та творчий настрій.

Тиждень перед місячним затемненням 25 березня – це час пошуків внутрішньої рівноваги та гармонізації зовнішніх процесів. Завдання неймовірно складне, але необхідно постаратися, щоб уникнути неприємностей у найближчий коридор затемнень.

20 березня – день Весняного Рівнодення. О 05:06 за київським часом Сонце входить у знак Овна. А це означає, що настав час впустити у своє життя новий шанс на успіх. Вірте у свій успіх – і все вдасться! Найважливіше у третій декаді березня – творча реалізація, кар’єра, сходження на олімп. Тому слід дослухатися до своєї інтуїції, що сприяє появі нових ідей. Не бійтеся виявляти ініціативу!

21 березня Венера з’єднується із Сатурном, що може створювати труднощі для процесу розвитку в особистому житті та фінансовій сфері. З іншого боку, можна скласти реальний план, який дозволить стабільно та передбачувано отримувати доходи. День сприятливий для офіційного оформлення взаємин – шлюбного союзу чи ділового співробітництва.

23 березня о 01:47 Марс входить у знак Риби – відбувається деяке гальмування у всіх сферах життя. Однак це лише видимий бік, оскільки акцентуються всі сфери життя, які ефективні у разі внутрішньої активності, секретними діями.

24 березня Венера та Юпітер у гармонійному аспекті. Планети-благодії посилюють вплив одна одної, сприяють сприятливим обставинам для вирішення найважливіших питань. Цей аспект – подарунок Всесвіту напередодні весняного сезону затемнень 2024 року.

Гороскоп на тиждень з 18 по 24 березня

Овен

Тиждень буде вдалим, ви відчуєте незвичайний підйом сил. У другій половині тижня чекайте на приємні сюрпризи.

Телець

Період виявиться не дуже вдалим і вимагатиме від вас міцних нервів. Зірки радять уникати негативних ситуацій.

Близнюки

Ви будете сповнені енергії та бажання діяти. Але постарайтеся всі важливі справи завершити до п’ятниці, тому що наприкінці тижня ви відчуєте втому.

Рак

Ваше життя буде наповнене переживаннями, які не дадуть осмислити те, що відбувається, здорово і спокійно. Прислухайтеся до почуттів, вони підкажуть вихід із ситуації.

Лев

На початку тижня доведеться неабияк попрацювати – виникне багато справ, які не терплять зволікань. Період сприятливий для вирішення питань з документами.

Діва

Ви можете зіткнутися з несподіваними проблемами у відносинах з близькими людьми. Намагайтеся зберігати спокій.

Терези

Успіх цього тижня благоволіє вам, і зараз ви досягнете успіху, відстоюючи чужі інтереси. Намагайтеся уникати конфліктів і напружених ситуацій.

Скорпіон

Цього тижня відбудуться події, які призведуть до серйозних змін у вашому житті. Проявіть рішучість, не слід чекати на кращу мить.

Стрілець

Початок тижня не годиться для важливих справ. Натомість у п’ятницю щаслива нагода допоможе досягти успіху.

Козеріг

Зірки радять не бути надто відвертими зі сторонніми людьми. Не виключено, що хтось хоче дізнатися інформацію і використати її проти вас.

Водолій

Цього тижня беріться лише за вирішення найважливіших питань. Другорядні відкладіть на потім. Також зірки радять зайнятися своїм здоров’ям.

Риби

Жодних проблем ані вдома, ані на роботі не передбачається. Зі здоров’ям теж усе буде гаразд. Можливим є надходження грошей, звідки ви на них не чекали.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні