Коли на прилавках з’являється перша зелень, зокрема шпинат, щавель, черемша, перша м’ята, кропива – очі розбігаються. І ми купуємо, робимо салати, варимо зелені борщі.
Ми поділимося з вами деякими оригінальними рецептами, які, безперечно, поповнять вашу скарбничку улюблених страв.
М’ята допомагає при розладах травлення, стимулює відтік жовчі, покращує кровообіг, підвищує еластичність судин.
Свіжі листочки м’яти додають у салати, супи, особливо в овочеві або молочні.
Сушене листя м’яти годиться для м’ясних, грибних та рибних страв, кондитерських виробів та випічки.
М’ятний сироп – 350 мілілітрів, борошно пшеничне – 250-270 грамів, листя м’яти (подрібнені) – 40-50 грамів, олія соняшникова – 1 столова ложка, розпушувач – 10 грамів.
Господині на замітку: іноді в готове пряникове тісто додають відвар м’яти – 50 грамів м’яти на 1 літр води, за бажанням до нього можна додати цукор – 2 столові ложки.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…