П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНеймовірно ніжні та тонкі: оригінальний рецепт млинців – виключіть лише один інгредієнт

Неймовірно ніжні та тонкі: оригінальний рецепт млинців – виключіть лише один інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке
Млинці ми готуємо не тільки на Масляну, це чудовий сніданок, перекус. Млинці можна подавати з різними начинками або їсти зі сметаною, згущеним молоком або улюбленим варенням. Сьогодні пропонуємо вам приготувати млинці за незвичайним рецептом, вони вам сподобаються.

У цьому рецепті виключено один важливий інгредієнт. Всі ми знаємо, що борошно робить млинці щільнішими, тому деякі кулінари замінюють її на крохмаль, який дає можливість отримати найніжніші та найажурні млинці. Обов’язково спробуйте!

Раніше ми розповідали, як приготувати млинці на дріжджах.

Інгредієнти:

  • 5 курячих яєць;
  • 0,5 л молока;
  • 5 столових ложок крохмалю;
  • 1 столова ложка олії;
  • Сіль та цукор – за смаком.

Приготування:

  1. Візьміть глибоку миску, змішайте яйця з сіллю та цукром, збийте віночком.
  2. Влийте трохи молока і знову розмішайте, додайте крохмаль. Розмішайте добре і влийте молоко, що залишилося.
  3. Додайте в тісто олію.
  4. Розігрійте сковороду, змащену олією, і випікайте млинці на середньому вогні.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні