Це оладки на ряжанці. Їх готують аналогічно, як і на кефірі, але пропорції інших інгредієнтів дещо інші.
Раніше ми розповідали, як приготувати оладки без борошна.
Інгредієнти:
- Курячі яйця – 2 шт.;
- Борошно – 220 г
- Сода – 1 чайна ложка;
- Сіль – щіпка;
- Ванільний цукор – 1 пакетик;
- Цукор – 3 чайні ложки;
- Ряжанка – 500 мл.
Приготування:
- Збийте ряжанку з яйцями, додайте соду, цукор, сіль і ванільний цукор, перемішайте, щоб сода вступила в реакцію з ряжанкою.
- Всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
- Просійте борошно і введіть частинами в ряжанку, ретельно розмішайте і відставте тісто на 10-15 хвилин, щоб усі інгредієнти почали працювати.
- Розігрійте сковороду і обсмажуйте оладки з двох боків до золотистої скоринки.
- Оладки можна подавати зі сметаною, повидлом або згущеним молоком.