Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 11 по 17 березня: не проґавте свої можливості

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 березня: не проґавте свої можливості

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень запам'ятається позитивними змінами в особистих та ділових взаєминах чи принаймні не принесе нових потрясінь. Обставини цього періоду створюють певний вид ясності у навколишньому просторі, дозволяють досягти стійких фінансових позицій.

11 березня о 23:50 Венера входить у знак Риби, де має статус екзальтації. Саме час відпочити, зайнятися улюбленою справою, побути віч-на-віч із собою і розставити все на “полички”. Вдалий час для самотніх людей, котрі ще не знайшли собі пару. Знайомства цього періоду можуть викликати глибокі почуття та повністю змінити ваше життя. Закохані можуть вступити у новий етап своїх взаємин, менш конфліктний та стабільніший.

17 березня Сонце поєднується з Нептуном і принесе натхнення, дасть нові сили для плідної творчої роботи. Однак не переоцінюйте своїх можливостей і не афішуйте свої дії, доки не отримаєте результату! Отримають вигідні пропозиції і ті, хто зайнятий у сфері індустрії краси, мистецтва, IT-сфери. Якщо зупинилися на одному місці, доцільно піти на навчання чи кардинально змінити професію.

Якщо не побоїтесь ризикнути і запровадити нові зміни до структури компанії, свого бізнесу, то вже за місяць отримаєте чудові результати. Не йдіть уторованими шляхами – впроваджуйте інформаційні технології, щоб бути на крок попереду своїх конкурентів.

Нагадаємо вам рекомендації астрологів не прогаяти шанс стати чарівними: місячний календар стрижок на березень.

Також скористайтеся порадами про своє здоров’я на березень: яким знакам весна принесе силу та натхнення, а кому доведеться подбати про себе.

Гороскоп на тиждень з 11 по 17 березня

Овен

Період зростаючого місяця – час для вирішення важливих ділових питань. Найбільш вдалими днями будуть вівторок та середа.

Телець

Цей період виявиться для вас невдалим, тому вам не слід приймати серйозних і необачних рішень. Саме час влаштувати собі відпочинок і зібратися з думками.

Близнюки

Зірки рекомендують вам провести цей період у спокійному темпі, без зайвої метушні. Ви повинні зберігати душевну рівновагу, не нервувати через дрібниці.

Рак

Настав сприятливий період для облаштування свого сімейного життя і вирішення побутових проблем. Рекомендуються покупки, проведення ремонтних робіт.

Лев

Початок тижня може принести випробування, які вимагатимуть терпіння і вміння знаходити компроміси. Гарний час для того, щоб зайнятися своїм внутрішнім світом.

Діва

Початок тижня буде дуже нестабільним для вас, намагайтеся не втрачати самовладання. Також можливим є несподіваний прибуток.

Терези

На початку тижня вам щаститиме у справах. Але ви можете злякати фортуну, якщо будете всім розповідати про свої плани і хвалитися першими успіхами.

Скорпіон

Успіх буде супроводжувати вас на цьому тижні. Плануйте зустрічі з друзями та старими знайомими.

Стрілець

Вам зараз корисно звільнити своє життя від усього зайвого та непотрібного. Перегляньте свої речі, захоплення. Все, що не приносить вам радості, потрібно викинути.

Козеріг

Цього тижня не беріться за кілька справ одночасно, зараз для цього невдалий період. Глобальні справи також краще відкласти на якийсь час.

Водолій

Настав найкращий час для заняття домашніми справами: займіться прибиранням в оселі, позбавтеся непотрібного мотлоху, переберіть старі документи.

Риби

Цього тижня не сприймайте критику близько до серця. Вона може бути хибною та невиправданою. Також є можливим надходження доходу з несподіваного джерела.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні