П’ятниця, 3 Травня, 2024
ГоловнаНовиниНе пропустіть шанс стати чарівними: місячний календар стрижок на березень

Не пропустіть шанс стати чарівними: місячний календар стрижок на березень

Этот материал также доступен на русском языке
З приходом весни ми всі потроху змінюємося, прокидаються дрімлі сили і починається оновлення. І символом змін найчастіше є нові зачіски.

На всю природу, на людину унікальний вплив має Місяць і кожна його фаза. Краса нашого волосся теж залежить від місячних періодів. Тому стригтися, фарбуватися та змінювати імідж краще у сприятливі для цього дні.

Місячний календар стрижок на березень

Сприятливі дні

1, 8, 13, 15, 16, 20, 22, 29 березня добрий час для стрижки та зміни іміджу в цілому. Волосся стане сильнішим і менше випадатиме.

2, 4, 5, 7, 25, 30 березня — сприятливі дні для фарбування волосся та його оздоровлення. Відмінний результат дадуть маски для зростання, які можна робити у домашніх умовах.

3, 6, 14, 17, 21, 23, 24, 31 березня – найкращий час для стрижки. Можете сміливо експериментувати з різними зачісками. Фарбування теж принесе бажаний результат.

Несприятливі дні

9, 10, 26 березня – утримайтеся від походу до перукарні. Стрижка напевно вам не сподобається, та й волосся ростиме повільніше.

11, 12, 18, 19, 27, 28 березня – не рекомендується стригти волосся у ці дні. Це може вплинути на вашу енергетику і негативно позначитися на здоров’ї. Не варто у цей день змінювати колір волосся.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні