Готуються вони абсолютно звичайно, але перед самою спекотною потрібно вдатися до найпростішого прийому. І допоможе вам у цьому мука.
Раніше ми розповідали, який інгредієнт зайвий у котлетах.
Щоб котлети вийшли ще більш апетитними, їх перед приготуванням потрібно ретельно обваляти у звичайній муці.
Після такого прийому обов’язково утворюється смачна і хрумка скоринка. А ще такі котлети виходять дуже соковитими, адже борошно немов запечатує сік усередині.
Господині відзначають, що обвалювання продукту у борошні захищає його від підгоряння. І бризок при смаженні буде набагато менше, а це означає, що не потрібно буде потім вимивати плиту та робочу поверхню.
Сьогодні неділя, 19 травня 2024 року. 140-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…
Від шматочка такого пирога важко відмовитися, він повітряний, ароматний, м'який. З таким пирогом і торта…
Яйця вважаються корисним продуктом, але є обмеження, які слід знати кожному. Інакше – без візиту…
Погода в неділю 19 травня буде не такою вже спекотною. У деяких регіонах пройдуть дощі…
У вихідні не очікується зниження сонячної активності. Імовірність магнітних бур може зрости до 25%.
Домашнє фарбування, зроблене якісно й акуратно, не поступиться зробленому в салоні. Однак у домашніх умовах…