Новини

Для чого досвідчені господині при приготуванні котлет використовують борошно – ви будете здивовані

Готуються вони абсолютно звичайно, але перед самою спекотною потрібно вдатися до найпростішого прийому. І допоможе вам у цьому мука.

Раніше ми розповідали, який інгредієнт зайвий у котлетах.

Щоб котлети вийшли ще більш апетитними, їх перед приготуванням потрібно ретельно обваляти у звичайній муці.

Після такого прийому обов’язково утворюється смачна і хрумка скоринка. А ще такі котлети виходять дуже соковитими, адже борошно немов запечатує сік усередині.

Господині відзначають, що обвалювання продукту у борошні захищає його від підгоряння. І бризок при смаженні буде набагато менше, а це означає, що не потрібно буде потім вимивати плиту та робочу поверхню.

Новое на сайте

  • Новини

Які свята відзначають 19 травня і що сталося цього дня в історії

Сьогодні неділя, 19 травня 2024 року. 140-й день року за григоріанським календарем. До закінчення лишається…

19/05/2024 07:34
  • Новини

Повітряний, м’який і вологий: найкращий рецепт пирога на всі випадки життя: запасіться склянкою

Від шматочка такого пирога важко відмовитися, він повітряний, ароматний, м'який. З таким пирогом і торта…

19/05/2024 06:32
  • Новини

Так курячі яйця їсти не можна – небезпечно для здоров’я: не нехтуйте цими правилами

Яйця вважаються корисним продуктом, але є обмеження, які слід знати кожному. Інакше – без візиту…

18/05/2024 22:54
  • Новини

Погода в Україні на неділю: де чекати грозових опадів 19 травня

Погода в неділю 19 травня буде не такою вже спекотною. У деяких регіонах пройдуть дощі…

18/05/2024 21:47
  • Новини

Магнітні бурі на неділю: який рівень сонячного впливу спіткає нас 19 травня

У вихідні не очікується зниження сонячної активності. Імовірність магнітних бур може зрости до 25%.

18/05/2024 21:10
  • Новини

Фарбування волосся в домашніх умовах: 5 помилок, які можуть зіпсувати результат

Домашнє фарбування, зроблене якісно й акуратно, не поступиться зробленому в салоні. Однак у домашніх умовах…

18/05/2024 20:55