Готуються вони абсолютно звичайно, але перед самою спекотною потрібно вдатися до найпростішого прийому. І допоможе вам у цьому мука.
Раніше ми розповідали, який інгредієнт зайвий у котлетах.
Щоб котлети вийшли ще більш апетитними, їх перед приготуванням потрібно ретельно обваляти у звичайній муці.
Після такого прийому обов’язково утворюється смачна і хрумка скоринка. А ще такі котлети виходять дуже соковитими, адже борошно немов запечатує сік усередині.
Господині відзначають, що обвалювання продукту у борошні захищає його від підгоряння. І бризок при смаженні буде набагато менше, а це означає, що не потрібно буде потім вимивати плиту та робочу поверхню.
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…
Використання перев'язувальних матеріалів, бинтів та ранозагоювальних засобів є важливою частиною медичної практики та першої допомоги.…
Деякі українці, які постраждали через війну, можуть розраховувати на певні пільги від держави.
Пенсіонери мають низку обов’язків перед Пенсійним фондом України. Невчасне інформування про зміни у вашому житті…