П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяТаких швидких чебуреків ви ще не готували – найлінивіший і найсмачніший рецепт:...

Таких швидких чебуреків ви ще не готували – найлінивіший і найсмачніший рецепт: вам вони сподобаються

Этот материал также доступен на русском языке
Чебуреки з лаваша виходять хрусткими та соковитими. Готуються вони дуже легко – на те вони й «ліниві». Тісто замішувати не потрібно: тонкий лаваш можна купити в магазині чи на ринку. Фарш також можна використовувати магазинний.

Раніше ми розповідали, як приготувати чебуреки на мінеральній воді.

Інгредієнти:

  • лаваш – 3 листа,
  • фарш свинячо-яловичий – 500 г,
  • цибуля ріпчаста – 2 шт.,
  • яйця – 1 шт.,
  • олія, петрушка, коріандр, сіль, перець чорний мелений – за смаком.

Приготування:

  1. У фарш додати дрібно нарізану цибулю, посолити, додати спеції за смаком і ретельно перемішати.
  2. В окремій мисці збити яйце, а лист лаваша розрізати на квадрати однакового розміру.
  3. Квадрат скласти по діагоналі, на один його бік викласти тонким шаром фарш і рівномірно його розподілити.
  4. Краї лаваша змастити збитим яйцем, з’єднати їх, трохи притискаючи вилкою.
  5. Розігріти сковороду з олією і смажити чебуреки на невеликому вогні до готовності з обох боків.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні