Вам знадобиться трохи продуктів – риба, цибуля та спеції, але ситі будуть усі. Цю страву можна подати і на святковий стіл, і навіть у Великий піст про цей рецепт можна буде згадати.
1. Скумбрія свіжоморожена – 1 кг (три рибки)
2. Цибуля – чим більше, тим краще! (зазвичай йде п’ять хороших цибулин)
3. Майонез
4. Кетчуп
5. Спеції
Готується приблизно година. Орієнтуватися слід по цибулі: як тільки цибуля стає м’якою та соковитою – страва готова!
Скумбрія, запечена у духовці, стане окрасою столу. На запах запеченої в духовці риби збігуться всі: два основні інгредієнти – і максимум задоволення.
Мабуть, про здорове, блискуче волосся мріють усі. Проте погода, стрес, шкідливі способи укладання та навіть…
Якщо ви забули або не встигли попередньо замочити перлову крупу, її можна доволі швидко приготувати…
Ніщо не зрівняється із запахом свіжомеленої кави вранці, але вживання кофеїну – це не просто…
Депутати розглядають перегляд ставок акцизного податку на певну товарну групу. Яких товарів торкнеться нововведення і…
26-29 травня в Копенгагені відбувся Всесвітній медійний конгрес WAN-IFRA, в якому взяли участь 1100 учасників…
Щоб отримати рясний урожай не обов'язково використовувати спеціальні добрива. Часто з цим завданням може цілком…