Раніше ми розповідали, який інгредієнт зайвий у котлетах.
Інгредієнти:
- 2 шт. курячого філе;
- 2 шт. цибулі;
- 2 курячі яйця;
- 3 ст. ложки борошна чи крохмалю;
- 3 ст. ложки сметани;
- Сіль та перець – за смаком;
- Олія для смаження котлет.
Приготування:
- Помийте філе і наріжте дрібними кубиками.
- У мисці з’єднайте м’ясо, нарізану дрібними кубиками цибулю, яйця, спеції, сметану та борошно, все добре перемішайте.
- Розігрійте сковороду з маслом, за допомогою ложки сформуйте котлети і посмажте до рум’яності з двох боків.
- Такі котлети краще подавати у гарячому вигляді. Так вони ще соковитіші, хоч і охололі – теж не менш смачні.