Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 4 по 10 березня

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 березня

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень підходить для того, щоб добре організувати своє домашнє життя, налагодити порозуміння у сім'ї. Зараз легше давати раду з дрібницями життя, уникаючи метушні та непотрібної витрати часу. Намагайтеся філософськи дивитися на повсякденні турботи.

Енергетичне тло протягом усього тижня сприяє вирішенню важких завдань. Успіх багато в чому залежить від уміння працювати з новітніми здобутками у сфері своєї діяльності. Найпродуктивнішою є групова робота.

Бажано встановлювати контакти з неординарними людьми, знайомитись у соціальних мережах. Консерватори і педанти можуть губитися в розмаїтті нової та незвичайної інформації, тому необхідно заручитися підтримкою партнера, який мислить масштабно.

Четвер і п’ятниця сповнені несподіваних подій та непередбачених обставин, також це можуть бути аварії, травми чи нервові зриви. Жага діяльності поєднується з романтизмом та авантюризмом, можливі й галасливі скандали за участю високопоставлених людей. Цими днями загострюються серцево-судинні захворювання, зростає ризик розладу вегетативної нервової системи, неврози судоми.

10 березня молодик у Рибах об 11:00 за київським часом. А Меркурій у знаку Овна від 06:43. Від цього дня астрологічна погода є сприятливою для впровадження прогресивних ідей – незабаром вони принесуть доходи. До коридору затемнень, який розпочнеться 25 березня, потрібно зробити якомога більше важливих справ, оскільки наприкінці місяця атмосфера буде досить напружена.

Нагадаємо вам рекомендації астрологів не прогаяти шанс стати чарівними: місячний календар стрижок на березень.

Також скористайтеся порадами про своє здоров’я на березень: яким знакам весна принесе силу та натхнення, а кому доведеться подбати про себе.

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 березня

Овен

Цей період краще присвятити завершенню усіх справ. Можна братися абсолютно за все, до чого раніше просто не доходили руки – зірки будуть прихильні.

Телець

Події цього періоду на якийсь час позбавлять вас впевненості та оптимізму. Добре, якщо поряд буде людина, яка готова підтримати вас.

Близнюки

Можливим є прекрасний, яскравий, насичений тиждень. У вас буде практично все виходити. Успіх супроводжуватиме вас.

Рак

Цього тижня ви зможете розібратися у багатьох заплутаних проблемах. У вівторок або середу можливими є фінансові надходження.

Лев

Для вас настав вдалий в усіх сферах період. Проявляйте ініціативу і не відмовляйтеся від підтримки близьких.

Діва

Зірки обіцяють тиждень дуже спокійний, без неприємностей. Але доведеться вирішити деякі проблеми, пов’язані з фінансами.

Терези

У вас особливий, дуже продуктивний період. Інтуїція допоможе вам ухвалювати правильні рішення. У суботу можливим є візит непроханого гостя.

Скорпіон

Доведеться зіткнутися з деякими труднощами, але ви впораєтеся з ними. Небажаними є далекі поїздки, а від прогулянки на природі не відмовляйтеся.

Стрілець

Тиждень здаватиметься особливо важким, ви будете роздратованими. Уникайте ділових зустрічей у вівторок, навряд чи вдасться щось.

Козеріг

Можливо, у ці дні вам доведеться ухвалити непрості рішення. Довіртеся інтуїції – і ви знайдете правильний шлях.

Водолій

Приплив енергії на початку тижня вас просто окрилить, багато чого вам вдасться. У четвер можливими є інтриги, плітки, сварки. П’ятниця підходить для початку нових справ.

Риби

Усю свою увагу переключіть на здоров’я. Пам’ятайте, що ваші сили та можливості небезмежні, й жартувати з цим не слід.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні