Пиріжки з лаваша з капустою відносяться до розряду “ледачих”, але виходять пиріжки дуже смачними – тонюсеньке тісто з хрусткою скоринкою та ароматна капустяна начинка.
«Лаваш – 2 штуки, капуста білокачанна – 800 грамів, цибуля – 2 штуки, морква – 1 штука, вершкове масло – 30 грамів, яйце – 2 штуки, сметана – 5 столових ложок, твердий сир – 50 грамів, борошно – 3 столові ложки, олія, сіль і перець – за смаком.
Дмитро Всеволодович, Одеська обл.»
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…
Фінансовий ліміт на один подарунок становить 1500 грн. Фото листів будуть публікуватися на сторінці фонду…