Неділя, 8 Вересня, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяНа ринку купувати більше не будете: найсмачніший домашній сальтисон – обов'язково спробуйте

На ринку купувати більше не будете: найсмачніший домашній сальтисон – обов’язково спробуйте

Этот материал также доступен на русском языке
Ця закуска вам сподобається, готується легко і просто і з'їдається «на ура». Потрібен один головний інгредієнт та спеції. А ще звичайна пляшка.

Сьогодні ділимося рецептом смачного сальтисону чи зельцу. Рецепт для лінивих, тому що не потребує особливих зусиль при приготуванні.

Раніше ми розповідали, як приготувати смачну домашню домашню ковбасу.

Інгредієнти:

  • 4-5 зубчиків часнику;
  • 1,5 столова ложка солі;
  • 1 свиняча рулька;
  • 1 цибулина;
  • спеції – до смаку.

Приготування:

  1. Рульку краще розділити на дві частини, щоб вона помістилася в каструлю, помити її і поставити варити. У воду потрібно додати цибулину, лавровий лист, перець горошком, сіль, мелений перець.
  2. Краще попередньо вимочити рульку.
  3. Варити потрібно не менше 3-4 годин.
  4. Після цього м’ясо дістати з води та дати йому охолонути. Відокремити від кістки та нарізати невеликими шматочками. Додати пару половників бульйону, подрібнений часник і досолити, якщо м’ясо не дуже солоне.
  5. Взяти пластикову пляшку, відрізати в неї шийку та заповнити її нашим м’ясом.
  6. М’ясо періодично потрібно ущільнювати та доливати трохи бульйону.
  7. Пляшку прибираємо в холодильник на ніч, а вранці акуратно розрізаємо пляшку і дістаємо наш сальтисон.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні