Сьогодні ділимося рецептом смачного сальтисону чи зельцу. Рецепт для лінивих, тому що не потребує особливих зусиль при приготуванні.
Раніше ми розповідали, як приготувати смачну домашню домашню ковбасу.
Інгредієнти:
- 4-5 зубчиків часнику;
- 1,5 столова ложка солі;
- 1 свиняча рулька;
- 1 цибулина;
- спеції – до смаку.
Приготування:
- Рульку краще розділити на дві частини, щоб вона помістилася в каструлю, помити її і поставити варити. У воду потрібно додати цибулину, лавровий лист, перець горошком, сіль, мелений перець.
- Краще попередньо вимочити рульку.
- Варити потрібно не менше 3-4 годин.
- Після цього м’ясо дістати з води та дати йому охолонути. Відокремити від кістки та нарізати невеликими шматочками. Додати пару половників бульйону, подрібнений часник і досолити, якщо м’ясо не дуже солоне.
- Взяти пластикову пляшку, відрізати в неї шийку та заповнити її нашим м’ясом.
- М’ясо періодично потрібно ущільнювати та доливати трохи бульйону.
- Пляшку прибираємо в холодильник на ніч, а вранці акуратно розрізаємо пляшку і дістаємо наш сальтисон.