І цей інгредієнт – манка. Саме вона дає пухкість і легкість пирогу, а також, незвичайний смак. Ваші рідні ніколи не здогадаються, що пиріг виготовлений на основі манки.
Раніше ми розповідали, як приготувати пиріг “12 ложок”.
Якщо вам не хочеться поратися з тестом, але хочете пиріжків? Вихід всього є! Смачні, оригінальні…
Прийом інсуліну чи інших ліків для діабетиків часто є частиною лікування діабету. Коли в людини…
У Пенсійному фонді пояснили, кому із отримувачів субсидій потрібно до 1 липня звернутися за продовженням…
Ще в березні в уряді обіцяли, що всі пенсії проіндексують не менш ніж на 100…
Як правильно поливати буряк, щоб овоч був смачним та солодким? Розповідаємо кілька важливих правил.
Побалуйте себе та близьких простим десертом, приготування якого не потребує великих зусиль, а смак стане…