Про те, як приготувати пишні оладки “розповіла автор українського кулінарного Instagram-блогу “Іжа з ароматом України”.
Раніше ми розповідали, як приготувати пишні оладки без молока та кефіру.
У цьому рецепті відсутній один важливий інгредієнт, який багато господинь додають у оладки, але саме він може робити їх жорсткими і трохи забитими. Без нього оладки виходять дуже м’якими, ніжними та повітряними. А додавати не варто яйця.
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…