Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаНовиниМагнітні бурі на неділю, 11 лютого

Магнітні бурі на неділю, 11 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
У лютому на українців чекає кілька періодів підвищеної геомагнітної обстановки. Чи буде магнітна буря 11 лютого?

Найчастіше від магнітних бур страждають метеозалежні люди, а також ті, хто має проблеми із серцево-судинною системою, тому так важливо заздалегідь знати, коли буде магнітна буря.

За прогнозами вчених сайту Метеоагент, 11 лютого прогнозується слабка магнітна буря з К-індексом 3.

Як впоратися з впливом магнітних бур та погодних перепадів?

Якщо ви належите до метеозалежних людей або просто досить чутливі до перепадів погоди, магнітних бур, то медики рекомендують насамперед мінімізувати стреси, адже вони впливають на наш організм і підвищують чутливість. Важливо також, щоб було нормалізовано режим сну.

Добре тонізує наш організм фізична активність. Тому потрібно іноді давати своєму організму невеликий фізичний стрес. Це не означає, що потрібно зробити одразу 100 присідань або пройти 10 км пішки. Спорт має бути помірним, адже зайве навантаження може завдати ще більшої шкоди організму, ніж магнітні бурі.

Не варто забувати про правильне харчування. Постарайтеся не переїдати, обмежуйте кількість нездорової їжі – смаженого, копченого, перченого та солоного.

І, звичайно, стежте за своїм здоров’ям, якщо у вас є хронічні серцево-судинні захворювання, захворювання опорно-рухового апарату, психоемоційної сфери. При погіршенні стану краще звернутися за спеціалізованою допомогою до лікаря.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні