Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 5 по 11 лютого

Гороскоп на тиждень з 5 по 11 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Тиждень мине досить плідно, якщо діяти рішуче і дотримуватися сучасних тенденцій у всіх життєвих сферах. Але, поки не буде вирішено поставлені раніше завдання, не варто відволікатися на нові проєкти та другорядні справи.

Від 5 лютого Меркурій переміщується за знаком Водолія, цього ж дня з’єднується з Плутоном, аспект сприяє закриттю довготривалих угод, допомагає визначити для себе дуже важливий вектор руху. Посилюється інтелектуальний потенціал та лідерські якості, що надає можливість повести за собою маси людей.

З’єднання Меркурій — Плутон може дати дуже багато, але і натомість вимагатиме чимало. Це, насамперед, готовність брати він відповідальність за свої дії, рішення, їхні наслідки, і навіть за дії залежних від вас людей. У той же час аспект допомагає боротися з наявними слабкостями, долати перешкоди на шляху до успіху. Спочатку необхідно розібратися в мотивах власної поведінки: чого хочемо, що відчуваємо, чому реагуємо саме так, а не інакше.

7 та 8 лютого – підхожі дні для вирішення питань з документами, звернення до офіційних інстанцій. Завдяки творчому потенціалу та нестандартному підходу до справ можна досягти успіху в найскладніших життєвих сферах. У ці два дні є шанс розкрити та розвинути свої таланти, а це дозволить витримувати зіткнення з реальністю протягом усього 2024 року, яке буде дуже непростим.

9 лютого напружений аспект Сонце – Уран, що генерує руйнівні енергії, перешкоджає завершенню розпочатого через відсутність дисципліни, ексцентричності та надмірної прямолінійності. День може принести стресові події на зовнішньому плані – у політичній та економічній сферах.

10 лютого молодик у Водолії о 00:59 за київським часом подарує відчуття свободи та усвідомлення власної індивідуальності. Якщо керуватися здоровим глуздом і не боятися інноваційних підходів у вирішенні робочих питань, можна в короткі терміни досягти бажаного результату навіть у проєктах, що пасивно розвиваються.

Гороскоп на тиждень з 5 по 11 лютого

Овен

Цей період запам’ятається вам позитивною та приємною подією. Все, що потрібно від вас – довіритися інтуїції.

Телець

Цього тижня вам варто приділити увагу фінансовим питанням. Використовуйте свою завзятість та наполегливість, щоб досягти бажаного результату.

Близнюки

Ви зможете досягти результату в тому, у що вкладалося багато сил і у що ви вірили. Ви відчуєте, що мрії здійснюються.

Рак

Тиждень може виявитися неоднозначним. У понеділок вам можуть зіпсувати настрій, натомість – вівторок та середа принесуть вам прибуток.

Лев

Необдумані дії цього тижня є неприпустимими. Не піддавайтеся емоціям, не захоплюйтеся. Зараз потрібен тверезий і точний розрахунок.

Діва

Цього тижня не варто відверто висловлювати свої претензії оточуючим. Менше критики та негативу. Ваш успіх залежить насамперед від вашої дипломатичності.

Терези

У цей час очікуються нові знайомства. Будьте відкритими до нових ідей та вражень.

Скорпіон

Настав неоднозначний період. Він може принести як розчарування, так і виконання таємних надій.

Стрілець

Тиждень вдалий для вирішення питань у різних інстанціях. Приділяйте увагу близьким, але не нехтуйте дружнім спілкуванням.

Козеріг

Цього тижня важливо зберігати спокій і не піддаватися емоціям. Ваша розважливість допоможе ухвалити правильні рішення.

Водолій

У цей період можливими є цікаві події у колі друзів. Не відмовляйтеся від участі у громадських заходах.

Риби

Цього тижня може бути багато несподіваних подій та змін. Довіртеся інтуїції, і ви ухвалите правильні рішення.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні