Неділя, 28 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниГороскоп на тиждень з 29 січня по 4 лютого

Гороскоп на тиждень з 29 січня по 4 лютого

Этот материал также доступен на русском языке
Уран виходить із ретрофази, а від 31 січня продовжує свій рух директно. Позитивний показник – вихід із стану застою та невизначеності. Інформація, що надходить, і обставини тижня допомагають зрозуміти закономірність подій, що відбуваються, і зазирнути в майбутнє.

Події розвиваються досить швидко – Уран та Марс у гармонійному аспекті допомагають визначити правильний вектор докладання зусиль. Дії вивірені та точні, сприяють досягненню мети. Чудовий час для починань. У політичній, економічній, у сфері безпеки відбуватиметься щось дуже важливе та глобальне. Дуже важливі перші три дні цього тижня.

Період спадного Місяця почався від 26 січня, але поточний тиждень несе сприятливі енергії для ефективної роботи, вирішення нагальних проблем. Гарний час для планування та конкретних дій, тому отримуйте максимум від кожного дня!

Гороскоп на тиждень з 29 січня по 4 лютого

Овен

Цей тиждень буде сповнений несподіваних подій та нових знайомств. Ваша енергія та ентузіазм допоможуть досягти великих успіхів.

Телець

Ви матимете складний період. Але врахуйте: будь-який конфлікт або особиста невдача у справах багато в чому залежатиме лише від вас.

Близнюки

Вам належить відстоювати свої інтереси, і в цьому вам дуже допоможуть ваші рідні – порадами або діями. Будьте спокійні та наполегливі.

Рак

Тиждень буде наповнений приємними подіями. Ви почуватиметеся впевнено та комфортно у будь-якій ситуації.

Лев

Зараз дайте волю своїй фантазії. Доля дає вам шанс здійснити те, про що так давно мріяли.

Діва

Для Дів тиждень буде насиченим та цікавим. Ви зможете вирішити багато завдань. Але не забувайте про те, що важливо вміти відпочивати і розслаблятися.

Терези

Цього тижня ви зможете покращити свої житлові умови – зробити ремонт або придбати нові меблі. Не забувайте дбати про своє здоров’я.

Скорпіон

Ви отримаєте несподівану звістку, навряд чи вона буде приємною. Намагайтеся більше часу провести на відкритому повітрі.

Стрілець

Ви будете схильні до самокопання, настрій не буде на висоті. Не давайте приводу для сварки з близькими.

Козеріг

На цьому тижні, швидше за все, вільний час вам доведеться присвятити сімейним питанням. Однак зірки радять не забувати про відпочинок і частіше гуляти.

Водолій

У ці дні ви зможете розширити свій світогляд і дізнатися багато нового. Позитивні емоції покращать ваше самопочуття.

Риби

Цей період принесе приємні сюрпризи, вам можуть зробити несподіваний подарунок. Підходящий час для нових знайомств та зустрічей.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні