Бісквіт із лимона виходить дуже повітряним і має ніжний цитрусовий смак. Його можна подавати в чай як самостійну страву або використовувати як основу для торта.
Раніше ми писали, як приготувати смачне берлінське печиво з ніжною меренгою.
За бажанням посипте готовий бісквіт цукровою пудрою. Приємного апетиту!
Електронний підпис для входу в кабінет Пенсійного фонду: як зробити його за 2 хвилини (відео)
Багатьом українцям припинять виплати вже з лютого – кого це торкнеться (відео)
Стартувала реєстрація на отримання нових виплат для українців.
Кожна домашня рослина не лише прикрашає інтер'єр, але й приносить радість своєму господареві.
Котлети — це класична страва, яка є важливою частиною української кухні. Це ситна, смачна та…
Щоб вибрати ідеальний диван, важливо враховувати безліч факторів – від розмірів та форми до матеріалів…
Українців можуть позбавити небажаних дзвінків. Новий законопроєкт передбачає можливість ідентифікації абонентів, які порушують ваш спокій.…
Вже з 1 грудня 2024 року клієнтів "Ощадбанку" очікують суттєві нововведення. Чи стануть послуги банку…