П’ятниця, 22 Листопада, 2024
ГоловнаДомашня енциклопедіяКотлети стануть у рази соковитішими, апетитнішими і пишнішими і допоможе в цьому...

Котлети стануть у рази соковитішими, апетитнішими і пишнішими і допоможе в цьому секретний інгредієнт

Этот материал также доступен на русском языке
Якщо ви хочете, щоб котлети вийшли не просто смачними і апетитними, але й незвичайними і навіть трохи пікантними, то спробуйте додати у фарш один інгредієнт, який зробить їх набагато смачнішим.

Цей звичайний інгредієнт має бути на кожній кухні, але у фарш його додають одиниці. Мова про яблука.

Раніше ми розповідали, які інгредієнти не можна додавати у фарш для котлет.

Саме додавання яблука дає котлетам соковитість, пишність та легкість. Вони практично не відчуваються на смак, але надають котлетам пікантності.

Для цього яблуко потрібно очистити від шкірки, видалити насіння та перекрутити через м’ясорубку. Можна натерти на дрібній тертці.

На 500 г фаршу кулінари радять брати 1 яблуко. Хліб додавати не потрібно. На цю кількість м’яса беруть 1 цибулину, сіль, перець – за смаком та 1 жовток.

Усі інгредієнти добре змішують, відбивають фарш та обсмажують котлети на сковороді з розігрітою олією.

Котлети з яблуком будуть неймовірно ніжними та дуже соковитими.

Що стосується самого яблука, то краще вибирати кисло-солодкі сорти, щоб котлети не вийшли дуже солодкими.

Можна додати яблуко сорту Симиренко, вони мають дуже приємний смак, який поєднується з м’ясом.

Спробуйте приготувати такі котлети та винести свій особистий вердикт такому способу. Адже не дарма кажуть: на колір та смак  – товариш не всяк.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні