Ви, напевно, чули про те, що печінку перед приготуванням замочують у молоці, так радять робити досвідчені кулінари для того, щоб прибрати гіркоту та специфічний запах, але є ще один спосіб, який набагато простіше та бюджетніший, якщо врахувати нинішні ціни на молоко.
Раніше ми розповідали, як правильно вимочувати печінку в молоці.
Так, для того, щоб печінка вийшла ще ніжнішою та смачнішою, деякі господині заливають її звичайним окропом, буквально на кілька хвилин.
Але перед цим потрібно видалити плівку з печінки та нарізати її порційними шматочками.
Після такого прийому печінка буде м’якшою та ніжнішою.
Таку печінку можна смажити, тушкувати, запікати та варити.
Цей метод підходить і для свинячої, і для яловичої, і курячої печінки.
Просто врахуйте, що куряча печінка готується швидше за часом, ніж яловича чи свиняча.
У цей день відзначають 27 щорічних свят, з деякими з них ми хотіли б вас…
Багато господинь не люблять довго возитися на кухні, тому віддають перевагу простим рецептам. Пропонуємо найлегший…
Теплиця – це відмінний спосіб вирощування рослин, який дозволяє продовжити вегетаційний період і захистити рослини…
Річкова риба посідає важливе місце у раціоні українців. Найперша її перевага в доступності у свіжому…
Орхідеї - улюблені рослини багатьох, але не всі квітникарі знають, чи можна обприскувати орхідеї, чи…
22 листопада на території України очікується сніг, вітер, місцями дощі. На сході та півдні без…