П’ятниця, 10 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПрогноз погоди в Україні на неділю, 21 січня

Прогноз погоди в Україні на неділю, 21 січня

Этот материал также доступен на русском языке
На більшій частині території країни буде нестійка погода, можливі снігопади та незначне зниження температури повітря.

За прогнозами метеоролога Ігоря Кібальчича, за рахунок поступового переміщення холодних повітряних мас із північної частини Європи, в нашій країні очікується зниження нічних та денних температур на 6 – 8 °С.

Також слабко виражені атмосферні фронти стануть причиною невеликих, місцями помірних снігопадів, у Криму та Приазов’ї з дощем. На дорогах у більшій частині областей можлива ожеледиця.

Погода 21 січня: що прогнозують синоптики

У західних областях уночі очікується невеликий сніг, удень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4…-9°С, днем -4…+1°С. У Карпатах уночі -10…-15°С, вдень -3…-8°С.

У північних областях вночі пройде помірний сніг, удень місцями можливий невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -6…-11°С, вдень -2…-7°С.

У центральних областях місцями очікується невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі -3…-8°С, днем -4…+1°С.

У південних областях вночі без істотних опадів, удень місцями невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер північно-західний, 7 – 12 м/с, на Одещині вдень окремі пориви, 15 – 17 м/с. Температура повітря вночі -1…-6°С, вдень -2…+3°С.

У східній частині вночі без істотних опадів, вранці та вдень місцями невеликий сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -3…-8°С, вдень -3…+2°С.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні