Субота, 4 Травня, 2024
ГоловнаНовиниПриватбанк зробив важливу заяву: що клієнтам потрібно принести в будь-яке відділення банку

Приватбанк зробив важливу заяву: що клієнтам потрібно принести в будь-яке відділення банку

Этот материал также доступен на русском языке
Приватбанк і БФ ОВЕС запустили благодійний проєкт, який стосується всіх українців. Про те, що мають принести клієнти банку і для чого це потрібно, розповідаємо в цьому матеріалі.

У новому екологічному проєкті, що реалізується у 240 відділеннях Приватбанку, планується збір пластикових кришок від побутових продуктів з подальшим передаванням на переробні заводи. Отримані кошти будуть спрямовані на закупівлю дронів для української армії.

Раніше ми писали, що Ощадбанк попередив клієнтів про зміни в обслуговуванні платіжних карт.

За попередніми оцінками, клієнти банку можуть збирати приблизно 15 тонн пластикових кришок на місяць. Це забезпечить до виручку, достатню для придбання 10 БПЛА. Новий проєкт надає українцям можливість активної участі у підтримці військових та впливі на екологію за допомогою переробки пластикових відходів.

Олеся Жулинська, керівниця комунікацій Приватбанку, вважає, що цей проєкт надає додатковий спосіб підтримки військових і водночас сприяє розв’язанню екологічних проблем у країні. Вона висловлює надію на підтримку суспільства, підкреслюючи, що спільними зусиллями можна досягти важливих результатів.

Виконавча директорка благодійного фонду Тетяна Руденко заявила, що війна в Україні залишає екологічні наслідки, і кожен громадянин може зробити свій внесок не тільки у збереження природи, а й у залучення додаткових ресурсів для підтримки Збройних Сил України.

Бальна пенсійна система: чи може вона насправді щось змінити – відповідь експерта (відео)

У нарахуванні пенсії є несправедливість – як розраховують виплати пенсіонерам (відео)

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні