Інгредієнти
- борошно – 250-300 г;
- яйце – 1 шт;
- молоко – 150 мл;
- цукор –3 ст.л;
- масло вершкове – 50 г;
- дріжджі мокрі – 15 г;
- сіль – щіпка;
- цукор ванільний – 10 г;
- масло для смаження.
Раніше ми писали, що потрібно додавати в тісто, щоб воно вийшло повітряним.
Приготування
- Додайте до теплого молока дріжджі та 1 ч.л. цукру. Залиште на 3-5 хвилин. Потім додайте яйце, розм’якшене вершкове масло, цукор, сіль і ванільний цукор. Усе перемішайте.
- Вводьте борошно невеликими порціями і замісіть тісто. Після замісу поставьте тісто в теплому місці і дайте йому підійти протягом приблизно години.
- Розкатайте тісто завтовшки 1 см і сформуйте пампушки.
- Посмажте пампушки з обох боків у великій кількості рафінованої рослинної олії без запаху і викладіть їх на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
Коли пончики охолонуть, їх можна посипати пудрою або вмочити в глазур чи шоколад. Приємного апетиту!
Електронний підпис для входу в кабінет Пенсійного фонду: як зробити його за 2 хвилини
У нарахуванні пенсії є несправедливість – як розраховують виплати пенсіонерам (відео)