Четвер, 2 Травня, 2024
ГоловнаНовиниЗазирнути у майбутнє: що астрологи та екстрасенси напророчили на 2024 рік

Зазирнути у майбутнє: що астрологи та екстрасенси напророчили на 2024 рік

Этот материал также доступен на русском языке
На початку кожного року ми зазвичай прагнемо дізнатися, що ж нам приготувало майбутнє. Тим більше, що зараз у нас на всіх одна мрія - закінчення війни і мир у країні. 

Чого ж нам чекати від цього року, і яким він стане для нашої країни на думку екстрасенсів, мольфарів і астрологів?

  • МОЛЬФАР ДОВБУШ: свої землі Україна обов’язково відвоює. В останні дні серпня 2024 року буде великий парад планет, коли зійдуться Меркурій, Марс, Юпітер, Уран, Нептун і Сатурн, і провісник вважає, що саме в цей час на нас чекає Перемога.
  • ВОРОЖКА КАЛИНА: важкі часи для нашої країни у 2024 році ще не закінчаться. Вона передбачає, що Захід, як і раніше, допомагатиме, але повернути Крим і східну частину України ми цього року не зможемо.
  • АСТРОЛОГ ВЛАД РОС: бойові дії можуть закінчитися цього року, а саме навесні. За його словами, астрологічна ситуація сприятлива для нашої країни – постачання озброєння збільшуватиметься.
  • АСТРОЛОГ ОЛЕНА МАКСИМОВА: очікувати швидкої перемоги у 2024 році не варто, але все ж таки нам вдасться повернути багато наших територій. Втім, ми не маємо причин і для розпачу – українці можуть наблизитися до перемоги вже восени цього року.
  • АСТРОЛОГИ ГАННА І ОЛЕКСІЙ СУХАНОВИ: дуже тяжкий період, який переживає зараз Україна, триватиме до травня цього року. Цей період може принести нашій країні позитивні події й матиме велике значення для Перемоги. Наприклад, він започаткує процеси, які призведуть до закінчення бойових дій. Цей час триватиме з 17 травня 2024 року до 5 березня 2025 року і буде дуже напруженим.
  • АСТРОЛОГ ЯНА ТИМОЩУК: з погляду нумерології, з кінця серпня Україна поступово приходитиме до миру. Можливим є початок якихось переговорів та укладання нових союзів. Партнери, як і раніше, допомагатимуть нам, продовжаться постачання зброї та навчання військовиків. Починаючи з середини вересня, активізується сприятлива енергія для укладання важливих угод. До кінця жовтня з’явиться шанс припинити бойові дії. При цьому дуже важливими проблемами стануть здоров’я людей і фінансове становище у країні.
  • ЦІЛИТЕЛЬКА МАГДАЛЕНА: Цього року в Україні покращиться економічна та соціальна сфери. Вона вважає, що велику роль для нашої країни відіграватиме цифра «чотири», тому можливо, що війна триватиме до 2026 року.
  • МОЛЬФАР НЕЧАЙ. Передбачив нашій країні велику війну ще до своєї смерті – у 2011 році. Щоправда, точної дати її закінчення він не назвав. За словами мольфара, війна матиме серйозні наслідки для обох народів. Однак при цьому Нечай був упевнений, що війна завершиться нашою Перемогою.

***

Багато які мольфари і екстрасенси також передбачають, що нашу країну очікують зміни на краще. Головне, вірити і не опускати рук.

Читайте також:

Ірина Сорокіна, збирала пророцтва з різних джерел

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні