Субота, 27 Квітня, 2024
ГоловнаНовиниЩо на нас чекає у 2024 році? Прогнози астрологів

Що на нас чекає у 2024 році? Прогнози астрологів

Этот материал также доступен на русском языке
Лише кілька днів залишилося до початку нового року. Він буде високосним і, як вважається, може завдати чималих неприємностей. Проте астрологи впевнені, що і високосний рік може приносити позитивні зміни.

Про те, що приготували зірки для нашої країни наступного року, розповіла керівниця Народного астрологічного університету в Одесі Інна Іжикевич.

Про роботу над помилками

2024 рік для нашої країни буде складним, і насамперед це пов’язано з військовою ситуацією. Нагадую, що Україна народжена під зодіакальним знаком Діви, і протягом п’яти попередніх років ми проживали період, коли потрібно було згадати своє коріння і традиції, зробити переоцінку цінностей і зміцнити свої соціальні позиції, гордо заявляючи про свої бажання і потреби.

Цей час став для нас дуже важливим, нам довелося кардинально змінювати наші звички і стереотипи, і тому цей рік є для нас певним трампліном до формування успішної та процвітаючої держави. Але для цього нашому суспільству доведеться по-справжньому замислитись: «А як ми хочемо жити? Все так само безвідповідально, покладаючись на диво або «може»? Чи все-таки зупинитися і перестати звинувачувати усіх навколо, зрозумівши, що реальність, яка оточує нас, – це наших рук справа?».

Завдання цього року полягає у зміні свідомості нашого суспільства, так званій роботі над помилками. І якщо ми зможемо беземоційно, спокійно розібратися з поточними ситуаціями та обставинами, розуміючи наслідки своїх дій, то ми закладемо фундамент нашого державного благополуччя на найближчі п’ять років, рухаючись до своєї Зоряної години.

Про закордонних партнерів та економіку

Основним акцентом у 2024 році для України є наведення ладу всередині держави. Саме в цей період правила та закони, прийняті в суспільстві, стануть запорукою привабливості для співпраці з міжнародними партнерами. Хороший момент для зміцнення нашого промислово-виробничого комплексу, але щоб отримати бажані ресурси на розвиток, необхідно мислити стратегічно і дотримуватися домовленостей. Усі галузі, в які зараз робляться вкладення, у майбутньому покращать фінансовий стан нашого суспільства. Закордонні партнери чекають від нас чесності, прозорості та щирості, але й ми, своєю чергою, повинні пам’ятати про свої інтереси. У цьому разі можна розраховувати на плавне зростання економічного добробуту і появу нових можливостей, які зміцнюють наш авторитет.

У першій половині року наш уряд шукатиме ресурс ззовні для економічної та політичної стабілізації, і ситуація почне покращуватися з травня 2024 року. Але цієї допомоги буде недостатньо, щоб максимально вирівнятися і задовольнити всі наші потреби, якщо ми не почнемо розвивати власне виробництво та економіку.

 Про наведення порядку і Зіркову годину

Виходячи з астрологічних показників України у другій половині року, починаючи з червня, ми зможемо відчути, що ситуація поступово розгортається в потрібному напрямку. Важливо, щоб у цей момент суспільство було готовим залишити у минулому свої невдачі, установки і переконання і рухатися до нових горизонтів, але вже ґрунтуючись на новому досвіді, навичках та цінностях.

І на завершення хотілося б сказати, що найскладніше ми вже проходимо, пам’ятайте, що попереду на нас чекає Зоряна година — вона не за горами, вона наближається. А тому давайте всі разом, як добрий господар, чим, до речі, за егрегором* і є українська нація, почнемо наводити лад у себе вдома. Правильний механізм дорівнює отриманню ефективного результату і таким чином виводить нас на престижний рівень.

Всіх з прийдешнім Новим роком. Бажаємо здоров’я, мудрості, терпіння, віри і мирного неба над головою.

*Егрегор – поняття в езотериці, що означає нефізичну сутність, групове біополе.

Нове на сайті

купити ноутбук Львів, ціни в Україні